14 mar 2019, 11:57

Не се предавай. 

  Poesía » Otra
263 0 0

Пред много трудности големи
и множество, почти безброй проблеми,
разрешението трудничко изглежда,
но погледни нагоре, не губи надежда.
След всеки опит, разрушение,
но вярвай, има разрешение,
Само вярвай, след което...
молитва отправи нагоре към небето,
недей сълзите си в отчаяние да лееш,
не се оплаквай, колкото и трудно да живееш.
Недей да се отказваш, колкото и да е сложно,
не се предавай, дори да ти се струва не възможно...
Трудно е, и сякаш няма край,
но проблемите на Бог Исус предай,
ще видиш как отново, всичко се подрежда,
само вярвай, дръж се, не губи надежда.
Постепенно ще отмине, то не става изведнъж,
но ти не се съмнявай, моли се и до край се дръж.
Ще получиш от проблемите освобождение,
моли се с вяра, без съмнение,
не се предавай, колкото и трудно да живееш,
всичко има край, не се предавай, ще успееш.
Не се предавай, дори да ти се струва сложно,
знай за Бога няма нищо не възможно,
за молитва всеки ден, вземи решение,
не се отказвай и ще видиш разрешение.
Недей да чакаш, всичко на готово,
вземи оръжието, Божието слово,
на Бог моли се, стига да мълчиш
и ще видиш че с него, проблемите ще победиш!

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??