Не си създаден да си мил и нежен –
приличаш на развихрено море.
Разхвърляш ме по всичките посоки
събираш ме във силната си длан.
За лудости е жадно днес сърцето ми.
С очакване е пълен всеки ден.
Не се променяй. Любовта остава
когато я подхранваме
със риск.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Сигурно Ангелчето си ти.
Усмивки!