2 ene 2008, 0:07

Не се страхувай 

  Poesía » De humor
756 0 3

Не се страхувай...

тя дойде... за 2008 път,

откак Христа...

 

С усмивки, 2008 на брой,

не знам как,

ти ги брой...

 

Бъди щастлива,

достатъчно красива,

всичко друго си вземи,

дори, ако се наложи...

открадни! ;)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??