Не се страхувай
да се влюбиш...
остави щастието,
което носи любовта
да изпълни
живота ти...
Животът е миг,
нека бъде изпълнен
с усмивки...
не се страхувай
да се влюбиш...
Животът е илюзия,
не може да се устои
на любовта...
Две думи
едно и също значение,
любов и младост...
Животът е постлан
със тръни,
любовта е единственото
цвете в него...
слушай сърцето си,
следвай пътя
на любовта...
Ако решиш да не
ме послушаш...
един ден ще съжаляваш,
повече не се колебай,
нека те понесат
крилете на любовта...
От една страна е света,
от друга - любовта...
Какво избираш
да се смееш или да плачеш?...
Не се страхувай
да се влюбиш...
04.03.10г.
© Сириус Надежда Todos los derechos reservados