4 мар. 2010 г., 22:43

Не се страхувай... 

  Поэзия » Любовная
1373 0 11

Не се страхувай
да се влюбиш...
остави щастието,
което носи любовта
да изпълни
живота ти...

Животът е миг,
нека бъде изпълнен
с усмивки...
не се страхувай
да се влюбиш...

Животът е илюзия,
не може да се устои
на любовта...
Две думи
едно и също значение,
любов и младост...

Животът е постлан
със тръни,
любовта е единственото
цвете в него...
слушай сърцето си,
следвай пътя
на любовта...

Ако решиш да не
ме послушаш...
един ден ще съжаляваш,
повече не се колебай,
нека те понесат
крилете на любовта...

От една страна е света,
от друга - любовта...
Какво избираш
да се смееш или да плачеш?...
Не се страхувай
да се влюбиш...

04.03.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??