Mar 4, 2010, 10:43 PM

Не се страхувай... 

  Poetry » Love
1376 0 11

Не се страхувай
да се влюбиш...
остави щастието,
което носи любовта
да изпълни
живота ти...

Животът е миг,
нека бъде изпълнен
с усмивки...
не се страхувай
да се влюбиш...

Животът е илюзия,
не може да се устои
на любовта...
Две думи
едно и също значение,
любов и младост...

Животът е постлан
със тръни,
любовта е единственото
цвете в него...
слушай сърцето си,
следвай пътя
на любовта...

Ако решиш да не
ме послушаш...
един ден ще съжаляваш,
повече не се колебай,
нека те понесат
крилете на любовта...

От една страна е света,
от друга - любовта...
Какво избираш
да се смееш или да плачеш?...
Не се страхувай
да се влюбиш...

04.03.10г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??