21 jul 2006, 17:24

Не ще те забравя! 

  Poesía
853 0 2


Дали отново сбърках?...
Дали пак ще те загубя?...
Но от всичко това вече се обърках
и знай отидеш ли си ще се погубя!

Обичам те .. това не крия..
Обичам те сърцето ми крещи...
Сърцето за любов умира...
а моята любов си ТИ!

Ще се убия .. Да.. това го мога!
Но тъй ли лесно всичко се забравя?!?
Един живот за теб не стига!
Дори и след смъртта сърцето ми за теб ще страда!!!

© Веситу Янчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ама много,много хубаво е!
  • "Дори и след смъртта сърцето ми за теб ще страда!!!"

    Страхотно ! Браво!!!
Propuestas
: ??:??