10 ago 2006, 10:13

Не си... 

  Poesía
897 1 1
Хората казват, че не си за мен,
но от къде знаят какво се таи в сърцето ми.
Може би знам, че не ме обичаш ти,
но на ума и сърцето не може да се забрани!
Не ме разбират те, но нека си говорят,
никой не може да ги спре.
Чудя се и аз какво намерих в теб -
усмивката и душата на дете или слънчевото ти лице?
Искам да си с мен
и да не усещаме изминалия ден!
Да ме прегърнеш и да почувствам аз
страстта минаваща през нас!

© Гери П Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Имаш заложби, но ми се струва, че ако почетеш малко повечко класици, ще ти се отрази добре.
    Успехи!
Propuestas
: ??:??