12 sept 2006, 9:57

Не си отивай! 

  Poesía
548 0 0

~*~*~*~(*)~*~*~*~

 

Не си отивам - аз съм в звездите,

аз съм в твоите очи.

Не си отивам - аз съм в мечтите,

аз съм във вашите сълзи!

 

Сърцето може да умира,

дъхът ми може и да спре.

Душата може да излитне...

Душата може да се предаде,

Но аз ще бъда вечно жива,

ще съм спомен и любов за вас,

ще бъда пепел и жарава,

ще бъда вечно неогасващата страст.

 

Не си отивам - аз съм в небето.

Не си отивам - аз съм вечно жива!
Не си отивам - аз съм в морето.

Не си отивам - аз съм с вас щастлива!!!

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??