25 sept 2009, 13:26

Не си отивай 

  Poesía » De amor
752 0 4

Не си отивай никога от мен!

Не се завръщай само да поплачеш!

Животът ми е тих, но уморен

от удари на касоразбивачи.

 

Дълбоко в мен остава само то –

копнение – с любов да те наричам!

Забие ли се сетното длето

в сърцето ми – отново ще обичам

 

аз – теб и само теб, и още век,

и в друг живот, и в друго измерение...

Безумец съм, но повече – човек,

а твоята любов е вдъхновение

 

от нежност, красота и женски свян,

пред който даже бог се би помолил!

Прости ми, но по тебе съм пиян

и в моя свят за мен си само моя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??