7 dic 2010, 10:19

Не си подарявайте сърцата 

  Poesía » De amor
753 0 0

Не си подарявайте сърцата,

без тях душата ви ще страда вечно.

Независимо дали ви носи слава,

слава малко мимолетна.

Бих обичал до полуда таз,

която ще ме обича вечно.

Бих ревнувал бясно

зарад свободата!

Не си подарявайте сърцата,

ни за миг, ни за свободата.

Любовта е чувство,

породено за наслада,

а чувството остава вечно...

© Герасим Григоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??