Dec 7, 2010, 10:19 AM

Не си подарявайте сърцата 

  Poetry » Love
752 0 0

Не си подарявайте сърцата,

без тях душата ви ще страда вечно.

Независимо дали ви носи слава,

слава малко мимолетна.

Бих обичал до полуда таз,

която ще ме обича вечно.

Бих ревнувал бясно

зарад свободата!

Не си подарявайте сърцата,

ни за миг, ни за свободата.

Любовта е чувство,

породено за наслада,

а чувството остава вечно...

© Герасим Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??