17 ene 2021, 21:57

Не сме вечни 

  Poesía
522 0 3

 

Не сме вечни!

И колкото и да сме добри

И колкото и да сме човечни...

Не сме вечни!

И болките и мъките

Стрелите от злина

към нас изстреляни...

Любовите и страстите

Сривовете и Екстазите

Властните, безвластните...

И те... в един момент,

зад нас...във миналото

ще останат...

И няма да са от значение

за никого!

Каквото е било -

ще се забрави!...

Водата ще го отнесе!

Единствено и само...

на любовта

и на доброто семето,

след нас следата ще остави...

И белег най-дълбок

в сърцата ще постави..

И ще ни има!!!

Дори когато нас ни няма!..

Дори... когато сме парченца

кал и пясък...

Ще ни има!..

Тогава вятърът

за нас словата ще изпише..

"Не сме вечни!

Живейте и обичайте!". 

 

Valentina Mitova©

12/09/2020

© Valentina Mitova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??