22 may 2020, 13:50

Не спирай 

  Poesía
434 1 3

 

 

Тръгнеш ли - не спирай,
път дори да няма,
виж, вятърът не почива,
ти го следвай само ...

 

Той знае как да мине
и през заключена врата,
после може да те вдигне,
макар и с олющени крила ...

 

Така ще преодолееш
и пустини и блата,
пред които ти немееш
в окована свобода ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??