22.05.2020 г., 13:50 ч.

Не спирай 

  Поезия
437 1 3

 

 

Тръгнеш ли - не спирай,
път дори да няма,
виж, вятърът не почива,
ти го следвай само ...

 

Той знае как да мине
и през заключена врата,
после може да те вдигне,
макар и с олющени крила ...

 

Така ще преодолееш
и пустини и блата,
пред които ти немееш
в окована свобода ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??