21 oct 2017, 23:10

Не спя! 

  Poesía » De amor
442 0 2

Не спя!

 

Ще дойда във съня ти,
сред падащи звезди,
като фея ще  премина леко
ще те погаля...
Ще кажеш ли поспри...
На възглавница от сладострастие
положил си глава,
ще те завия с нежност
на обичаща жена.
Без да те събудя!
После ще отмина...
Защо ли, аз не спя?
В тихото пристанище
на моята душа
един сън се повтаря
и пак и пак не спя!
А тя! Обича-да обича,
пробудена лети
сред нощни звездопади
от магичните звезди
живее и във сънища,
където си и ти,
танцуваща сред магове.
Защо не ми се спи?


Елеонора Крушева


Ореонидите преминават на 21 и 22.10.

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??