16 abr 2014, 15:22  

Не стига 

  Poesía » Otra
607 0 0

НЕ  СТИГА

 

Разбрах -

един живот не стига

да догоним всички ветрове;

да получим всички цветя и усмивки;

да дарим цялата нежност,

която извира от нас...

Един живот е малко

да се отблагодарим на Слънцето

за блясъка и топлината,

за жаравата и сушата...

Да се поклоним на Болката

за мъдростта и силата

и на Бога за призванието...

Да повярваме в себе си

и да помогнем на децата си

да ни догонят,

без да страдат...

Един живот

не стига...

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??