1 may 2007, 12:08

Не съжалявам... 

  Poesía
627 0 1

Очите издават радост безкрайна,
пръстите любов пречертават,
устните с усмивка сияйна
път тъмен жадно осветяват.


Ако някой ден без теб остана,
любовта ми вечна ще гори,
да те обичам не ще престана,
дори душата да ми казва 'спри!'


Защото думите не ще ме спрат
миналото аз да си припомня,
не, те не могат да унищожат
това, с което живота ми започна...

Помня аз този слънчев ден,
помня погледа ти влюбен,
като слънце грееше за мен,
от любов ума ми бе погубен.


Не намерих своя лек
за тази болест незнайна,
но щастие видях напред
и разкрих ти своята тайна.


И сега не съжалявам за това,
че ти си ангел мой небесен
и продължавам смело да твърдя,
че живота с теб е песен...

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??