30 sept 2008, 14:02

Не съм готова за сбогуване 

  Poesía
778 0 4

Ако те загубя, ми прости!
Най-ценните си вещи винаги захвърлям
и в бързината си да ги спася, уви,
ги чупя безвъзвратно и ужасно грубо.

Ако те обичам мълчаливо, ти крещи!
Аз искам всеки на света да знае,
че и мен обичаш ти,
че съм ти нужна и че ме желаеш.

Ако честичко пропускам да те галя с поглед
и малки ледчета раняват ти плътта,
знай, че чакам твоята прегръдка топла
и ще бъдем нестинари по жарта.

Ако ми се случи да склоня глава,
ако някога в бързината те изгубя,
ми прости и ми подай ръка.
Със сигурност не съм готова за сбогуане.

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??