Не съм Мадона ®
Не съм Мадона, нито Магдалена!
Не съм и Дявол с име на жена!
Жена съм аз и от жена родена,
събрала всички чувства на света!
Не съм светица, правила съм грешки!
И всяка моя грешка плащах с душа!
А някой каза: Да грешиш било човешко!
... сега събирам плодовете на греха!
Събирам болката от минали разлъки!
Събирам вярата за утрешния ден!
Оставила зад себе си непреболяла мъка!
Оставила любов до въглен изгорена!
Стрелките пак се гонят, разминават се!
Каквото е било до днес, било е!
Неуморимо с времето и днес надбягвам се,
но само на Света около мен отдавам се!
Оставям се на Слънцето да ме обича!
Дъждът оставям да ме милва след това!
И вятърът игрив след мен да тича...
Не съм Мадона... аз съм Любовта!
© Мариана Todos los derechos reservados