28 ene 2010, 14:01

Не съм от вас! 

  Poesía
745 0 3

Не съм сюжет от ваш'то ежедневие,
не съм декор на шибанта ви пиеса.
АЗ съм сам със своите намерения,
пилот на самолет без пътници
                    ... и стюардеса!

Не съм мелодия във вашта монотонна песен .
Не съм ви нота, пауза и акорд.
Не членувам в клуб, нямам съотборници   
и тръгна ли си, ще си тръгна горд!

Не съм вашият пореден скучен делник.
Не съм ничия сляпа неделя,
за всички ни, всичко ще приключи в пръстта,
за вас със смърт, за мен със победа!

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Звучи категоричност на личност с характер. Хареса ми, както и останалите произведения. Поздравления!
  • Харесах противопоставянето!Добре казано в стих!Поздрав!
  • А как ми хареса усещането за различие...Браво, победителю...ти вече си победил!
Propuestas
: ??:??