Не съм сюжет от ваш'то ежедневие,
не съм декор на шибанта ви пиеса.
АЗ съм сам със своите намерения,
пилот на самолет без пътници
... и стюардеса!
Не съм мелодия във вашта монотонна песен .
Не съм ви нота, пауза и акорд.
Не членувам в клуб, нямам съотборници
и тръгна ли си, ще си тръгна горд!
Не съм вашият пореден скучен делник.
Не съм ничия сляпа неделя,
за всички ни, всичко ще приключи в пръстта,
за вас със смърт, за мен със победа!
© Адриан Иванов All rights reserved.