15 dic 2016, 10:52

Не съм сама 

  Poesía » Otra
382 2 8

Мрак. Неясни сенки. 

Страх от всеки. 

Пълна луна –

обещание за утре. 

 

"Не си отивай! "

"Добре". 

Кучешки лай. 

В леглото – звук

и щастлива гримаса. 

 

В тъмните небеса –

два облака с трясък

чупят леда и чува се

огнен блясък. 

Не съм сама. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??