Мрак. Неясни сенки.
Страх от всеки.
Пълна луна –
обещание за утре.
"Не си отивай! "
"Добре".
Кучешки лай.
В леглото – звук
и щастлива гримаса.
В тъмните небеса –
два облака с трясък
чупят леда и чува се
огнен блясък.
Не съм сама.
© Василка Ябанджиева Все права защищены