10 dic 2009, 11:01

Не съм създадена... 

  Poesía » Otra
780 1 1
Не съм създадена на този свят
сама да бъда...
Не съм създадена на този свят
без любов да получавам...
Ела сега, стопли изстиналата ми душа...
Не съм създадена на този свят
да умирам в самота...
Ела, прегърни ме... стопли ме
с двете си ръце...
Моя свят върни ми...
Събери разпиляното ми
на части сърце...
Не съм създадена на този свят
любов напразно да раздавам...
Ела, на тебе искам да я дам...
Не съм създадена на този свят
самичка да остана...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??