10.12.2009 г., 11:01 ч.

Не съм създадена... 

  Поезия » Друга
767 1 1
Не съм създадена на този свят
сама да бъда...
Не съм създадена на този свят
без любов да получавам...
Ела сега, стопли изстиналата ми душа...
Не съм създадена на този свят
да умирам в самота...
Ела, прегърни ме... стопли ме
с двете си ръце...
Моя свят върни ми...
Събери разпиляното ми
на части сърце...
Не съм създадена на този свят
любов напразно да раздавам...
Ела, на тебе искам да я дам...
Не съм създадена на този свят
самичка да остана...

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??