9 ago 2012, 11:52

Не съм това... 

  Poesía » De amor
643 0 0

Не съм това…

Не съм това, което ти се иска.

И ти не си това, което аз мечтах.

Защото принцът и принцесите

са само в приказките и мечтите.

Защото хора сме, бъркаме, грешим.

Защото в живия живот -

няма принц, принцеса.

Реалността дори мечтите помрачава,

а шанс не винаги се дава.

Това когато осъзнаеш, разбереш,

ще усетиш нежната ми ласка.

Ще погаля с влюбен поглед

твоите очи.

Ръка си към теб ще протегна

за милувка нежна и прегръдка.

Ще се наведа

и в ушенце ще прошепна:

Ела, обичам те!

Обичам те такава, каквато си!

© Димитър Митов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??