7 mar 2012, 16:30

Не те мразя! 

  Poesía » De amor
463 0 1

Не те мразя,

макар, че ме изгори,

като слънцето нивята,

изстуди ме и замръзнах,

като под снега тревата,

погреба ме още жив,

като лавата цветята.

Не те мразя, обичам те,

както никой друг на земята!

© Без Име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??