18 sept 2007, 23:34

не те обичам 

  Poesía
841 1 3

Не те обичам! Аз не те обичам!
Друг обичам! Друг обичам! Чу ли?
"Лъжа те" наум аз пак изричам!
"Не те обичам" са нечутите ми думи.


Не те обичам! Друг желая!
Друг обичам, разбери!
Не за теб, за друг мечтая!
Тръгни си... сам от мене си тръгни!


Обичах де, да, много те обичах,
не, по-скоро влюбена бях,
но не знаех в какво се въвличах,
а сега, аз чак сега разбрах.


Не си човек за мен, ти сам го каза,
сам разбра, че е така,
но как... как Аз да ти покажа,
че друг спечели любовта?!?!


Зная, да, не ми го казвай,
знам колко ме обичаш ти...
Толкова пъти си ми го доказвал,
но нали това исках. Нали!!!


Защо сега съм в таз дилема?
Защо така силно ме боли?
Та ти даде Себе си за мене!
Защо тогава друг със обичта дарих?


Зная и това, да, знам, не го изричай,
не казвай как той не ме заслужава,
спри! Тръгни си и не ме обичай!
Не мога аз да го направя...


Лъжа те... Така те лъжа...
Животът ми с теб е лъжа!
Друг обичам, той не чува.
Не те обичам, да...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • радвам се, че ти е харесал
  • по тъжен стих не съм чел.
    пепи за мен това е най-добрия ти стих!!
    браво на теб
  • Силни думи, Петенце!!!
    Написано с много чувство!
    Ще намериш правилния път!
    Прегръщам те!
Propuestas
: ??:??