17 ene 2006, 22:52

Не те обичам вече 

  Poesía
1357 0 7
Обичах те, лъжа не е това,
дори е истина неуспорима,
но ти не вярваш в моите слова,
нито в душата ми ранима.

Осъдена бях аз да те обичам
и да вярвам все на твоите лъжи,
предадена бях аз, но не отричам,
колко тежко е и как боли.

Защо ти никога не ме разбираш,
а държиш разбран да бъдеш ти,
сърцето ми безмилостно раздираш,
нима си мислиш че не ще скърби?

Ти мислиш си, че всичко си за мен
и че за тебе аз на всичко съм готова,
че най-скъпото си в моя ден,
че за тебе аз бих пила и отрова!

Но само едно ще ти кажа сега,
жестоко ти вече грешиш,
погубваше ти моята душа,
но днес не можеш да ме нараниш!

Държах на тебе повече от всичко,
обичах те с невинност на дете,
но днес за мене ти не значиш нищо,
свободно пак е моето сърце!

© Теодора Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??