26 feb 2013, 11:28

Не те познавам 

  Poesía » De amor
467 0 1

Не те познавам

 

Не те познавам...

Луната не грее за тебе

и моите коси не са те докосвали.

Може би само за миг...

Някога...

Нещо...

Мълчание...

 

Не те познавам...

Слънцето спусна завесата

в мрака на мойто съзнание.

И може би само за миг...

Някога...

Нещо...

Мълчание...

 

Не те познавам...

Бягащ в ехото е гласът ти.

Аз никога не съм те познавала.

Или може би само за миг...

Някога...

Нещо...

Мълчание...

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??