27 dic 2008, 8:19

Не те стигам (За Него) 

  Poesía » De amor
710 0 0
... Дъждът изгаря бавно
в пламъците на мистерия една.
Капките превръщат се
във въглените на страстта,
ледът под тях пропуква се,
усещам топлина...
Едно парче откъсва се
и обвито в копринена мъгла,
понася се нагоре и стига до върха.
Понечих да го стигна, ала не успях...
Примирих се и си тръгнах...
чувствата си с болка аз приспах
и дори пред любовта си не се спрях...

24.12.2008 г.

© ДеСтиНи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??