Не те забравих.
Теб не те е имало.
Сънувала съм дланите.
Измислила съм мислите.
Очите ми са сбъркали.
Сърцето ми... Аз имам ли?
Понякога го бъркам с тялото.
Пулсирам и кървя недоизказано.
Не те забравих.
Мен не ме е имало.
Измислил си ме.
Понякога ме бъркат с вятъра.
Преплитам се внезапно
във животите.
Погалвам устните,
като прошепване.
И после ослепявам залезно.
Не те забравих.
Нас не ни е имало.
~Endless~
© Todos los derechos reservados
Мен не ме е имало.
Измислил си ме." ...!