10 oct 2005, 16:31

Не унивай 

  Poesía
1035 0 6
Не унивай, не търси причини.
Остави за малко огледалото.
Погледни зад облаците - синьо е,
синьо е небето - цялото.

Не подавай длани на гледачки,
чашата след турското кафе.
Астролози, екстрасенси, врачки,
ще съсипят твоето небе.

Имал съм стотици снежни зими.
В трон любовно-леден съм стоял.
Всяка бръчка - ето погледни ме -
е един житейски карнавал.

Да... Животът ни е кръговрат
и пред нас са хиляди пътеки.
Любовта, тя движи този свят,
много пъти тъжна и нелека.

Не унивай, не търси причини.
Усмивката ти, като цвете бяло е.
Погледни зад облаците - синьо е,
синьо е небето - огледало.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??