Всеки лъже те в очите:
"Пука ми за теб! За това
го казвам и правя."
О, я се разкарайте!
Ни най-малко не ви е
грижа за мен.
Всеки мисли за себе си.
Това е Нормалното.
Ненормалното е тази
игра на интриги и вяра
в собствените ви лъжи.
Не ви е грижа.
Защо играете?
От собствената скука в
живота си ли го правите?
А докъде ще ви доведе?
До заплетена история
с неизвестен край.
© София Русева Todos los derechos reservados