29 ago 2015, 19:10

Не всичко е зад мене 

  Poesía » Filosófica
295 0 0

Не всичко е зад мене

 

Не искам да се съглася,

че всичко вече е зад мене!

За още радост се глася,

Душата ми за още стене!

 

Години аз съм навъртял.

И всичко нося на гърба си,

но клекнал до тук не съм спрял.

А и на нищо не се въся!

 

Приемам с радост този свят!

Доволен съм ,че съм живял!

Е... по- добре бе да съм млад,

но за това тук не съм спрял...

 

Във пурпурните Небеса,

аз гледам Залеза красиво,

надеждите ми живи са,

и оптимизъм в тях прелива!

  26.08.2015г.Пловдив

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??