6 jul 2008, 16:59

Не всичко става така 

  Poesía
1385 0 11

 

 

                                     НЕ ВСИЧКО СТАВА ТАКА

 

 

                                                 В живота не всичко става така.

                                                 И ний се разминахме с тебе.

                                                 Останаха спомени, остана тъга,

                                                 останаха снимки, които да гледаме.

                                                

                                                 В живота не всичко става така.

                                                 Разминават се хората в него.

                                                 Разминават се мисли с думи, с дела...

                                                 Разминаваш се с твоето его.

 

                                                 В живота не всичко става така

                                                 и ний се разминахме с тебе.

                                                 Останаха спомени. Остана тъга.

                                                 Останаха снимки, които да гледаме.

 

© Илзе Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??