Отдавна не вярвам на мъже,
не вярвам и на куцо куче!
Сплете от лъжите си въже
и започна да го суче.
Няма да ти остана длъжна,
затова идеята е следната -
повече жени да не залъгваш -
ще ги предупредя до последната!
П.С. Написах този стих, когато получих внезапно вдъховение! Всичко е в кръга на шегата! :)
© Милица Игнатова Todos los derechos reservados