28.11.2007 г., 23:40 ч.

Не вярвам на мъже и куцо куче! (хумористично) 

  Поезия » Хумористична
948 0 18

Отдавна не вярвам на мъже,

не вярвам и на куцо куче!

Сплете от лъжите си въже

и започна да го суче.

Няма да ти остана длъжна,

затова идеята е следната -

повече жени да не залъгваш -

ще ги предупредя до последната!

 

 

П.С. Написах този стих, когато получих внезапно вдъховение!  Всичко е в кръга на шегата! :)

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??