17 ene 2008, 17:04

не-взаимните 

  Poesía » De amor
573 0 2
не-взаимните хора
са задънени улици
или
задънените улици
са не-взаимни хора?

все едно,

пак не стигаш
никъде…

——————-

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??