13 mar 2008, 22:53

Не Я вини! 

  Poesía
523 0 1

Не си настръхвал досега така...
от горещи устни, от единствено докосване!
Пречетох го в очите ти!
Не бе изгубвал думи досега...
от поглед магнетичен, от представата за някого!
Харесва ми да сме безмълвни!
До безприличие не беше се влудявал досега...
от думитете на безразличие, от несподелени чувства!
Не искам никога да се повтаря!
Не бе се чувствал никога така...
че раждаш се отново, че възкръсваш!
Почувствахме го заедно!
Така не беше никога докосвал...
с треперещи ръце от страст изпепеляваща!
Обичам да го правиш!
Страх незнаен от какво не бе изпитвал...
от мен или от себе си самия!
Отговор не търсим!
Във този, моят свят, не бе надниквал...
свят на сладостта и на мечтите!

Моля те, не съжалявай!
 

 

Копнежи, въпроси, мисли, желания....
Причината една единствена -
Тя, която във живота ти нахълта!
Не я вини, че не попита може ли...
Не я вини, че друг си вече!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??