5 jul 2017, 16:05

Не за нас 

  Poesía
516 0 0

 "Имай вяра" – ми каза.

И затръшна вратата.
Очите ти ме изгарят.
Колко още ще патя.
"Имай вяра" – ми каза.
И се хлъзна познато.
Тръпки по гърба лазят.
Нямаш озаптване.

 

“Имам вяра“ – си мисля.
Само тя ми остана.
Най-красивото се разлисти.

Но не за нас двамата.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??