18 mar 2008, 20:47

Не за Теб! 

  Poesía
532 0 3

Не пиша за теб,
само описвам душата си!

...

 


Не изплаках за тебе очите си,
заповед бе на сърцето ми!
Не заради теб пропилявах нощите,
просто не можех да спя!
Страдах, но не заради теб,
исках да усетя болката!
Раздадох любовта си, ала не на теб,
намери я и я открадна!
Обичах, само не и теб,
обичала съм твоите преструвки!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??