26 nov 2008, 14:02

Не забравяй 

  Poesía » Filosófica
1110 0 4

Не забравяй

 

На този свят Живот и Смърт

все заедно напред вървят.

Таз истина отрано разбери

и честно през живота премини.

 

Забравил тоз урок суров,

човекът бърза - уж с любов -

за себе си да усвои,

с купища блага, уви...

 

Залисан в обща лакомия -

живот на дявола продал,

не сеща се, че гол родил се

и гол ще свърши в този свят.

 

И спомен няма да остави,

ако не е любов дарил.

Ако всичко що създал е,

не е без корист сътворил.

© Гергана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??