НЕ ЗАКЛЮЧВАЙ
Не заключвай нашата врата,
пътьом от пазар ще мина.
Но усетя ли онази тишина
ще оставя само половин пъртина.
Ще продължа - уж на разходка,
но зад къщата на ъгъла ще спра,
а край мен с почерпена походка
ще си мрънка някой под носа.
Не заключвай пътната врата.
Тука ли си ще позная по комина.
Ще изтупам дрехата си от снега.
И после няма да си ида...
© Лакрима Todos los derechos reservados