29 jul 2008, 14:18

Не знаеш 

  Poesía » De amor
898 0 0

Не знаеш, че те обичам,

а мен ме боли.

Кръв от сърцето ми се стича

и тъжни са моите очи,

от които капят и сълзи.

Не знаеш колко много те искам,

а мен ме боли.

Все те търся в чужди очи.

Виждам те в чужди устни,

от които гори страст.

Може би един ден ще прозреш.

Тогава аз ще бъда твоя

и ти само мой.

Но дотогава тъгата ще боли.

Сърцето няма да спира да кърви.

Очите ще сълзят.

Болката от раната ще гори.

© Калина Норшаян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??