Jul 29, 2008, 2:18 PM

Не знаеш 

  Poetry » Love
809 0 0

Не знаеш, че те обичам,

а мен ме боли.

Кръв от сърцето ми се стича

и тъжни са моите очи,

от които капят и сълзи.

Не знаеш колко много те искам,

а мен ме боли.

Все те търся в чужди очи.

Виждам те в чужди устни,

от които гори страст.

Може би един ден ще прозреш.

Тогава аз ще бъда твоя

и ти само мой.

Но дотогава тъгата ще боли.

Сърцето няма да спира да кърви.

Очите ще сълзят.

Болката от раната ще гори.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??