Какво си всъщност ти не знаеш
не съм идеал нито камертон
във един жанр
от А,Бе,Ве, сме, но за мен по-скоро- което мразя-усъвременен
а коя си ти
болни родителски мечти
ученически блянове над това
към нещото, което ти обещах до живот
какво си всъщност Тии и ти не знаеш
времето си имаш, но няма да е вечно
ела при мен и ще осъзнаеш
коя ще бъдеш Тии
без други амбиции
себе си със мен
аз, дори и сам, но вечно ще съм с теб
© Stew Carrey Todos los derechos reservados