29 oct 2010, 9:30

Не знам какво... 

  Poesía » Otra
854 0 1

Не знам какво да кажа,

не знам какво да правя.

 

Сякаш всичко в мен за миг умря

и после пак се върна любовта.

 

Сякаш за миг светът ми спря

и после пак усетих вятъра.

 

Не знам какво да кажа,

не знам какво да правя с теб.

 

Защо стана така, как успя?

За миг само всичко в мен да убиеш?

 

И после с любов пак ме огря.

И пътя към любовта ми успя да откриеш?

 

Не знам какво да кажа.

Не знам какво да правя?

© Кети Станкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??