12 abr 2016, 7:44

Небе и Земя 

  Poesía » De amor
402 0 8

Небето е олтар

Земята грешница

и пак тъй нежно

я обгръща

нощем праща и

чаровната Вечерница

а после спуща се

и нежно я прегръща.

 

За тях Светът е

мидена черупка

а те са бисерът

на Провидението

търсят във загадките пролука

за да потънат

в талазите на Времето.

 

Април, 2016

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??